top of page
IMG_7287.JPG

Mit personlige CV er også en del af mig såvel som det professionelle er.
Det er vigtigt for mig at samkøre disse to for at give et så helt billede som muligt af, hvem jeg er.

Kernen i mit personlige CV er, at selve mine følelser og oplevelser er blevet til visdom efter disse er blevet været bearbejdet med professionel hjælp. 

Derfor er jeg ikke længere hæmmet af mine tidligere oplevelser - tværtimod har de givet mig erfaringer fra et levet liv, jeg i dag også kan trække på professionelt. 

Jeg har stået i udfordringer, der har krævet at få det bedste ud af det på daværende tidspunkter. 

Jeg håber, det vil give dig et indblik i, hvordan jeg som menneske tackler udfordringer.

 

Nogle hændelser er ikke et valg, men et vilkår, men hvordan vi vælger at reagere i givne situationer er et valg, vi træffer, ud fra den bevidsthed, vi har på et given tidspunkt. 

personligt cv

uddrag af personlige oplevelser

Anker 1

 • At være på kontanthjælp, som betød, at jeg var nødsaget til at stå i kø på kommunekontoret for udlevering af løn
   

 • Bryde ud af et dysfunktionelt ægteskab med fysisk og psykisk vold og samtidig varetage mine to børns ve og vel
   

 • Være alenemor og samtidig studerende og forvalte det medfølgende ansvar 
   

 • Forholde mig til mine eksmand samt de oplevelser, der fulgte med, når der blandt andet var alkoholmisbrug fra hans side
   

 • At være den forælder, der havde overblik, at kunne navigere i personligt kaos og samtidig undgå at projicere vrede over på min fx mine børn og min eksmand.
   

 • Pt. har min eksmand og jeg en acceptabel relation, hvor vi kan kommunikere i det nødvendige omfang. Dette har krævet en lang periode med terapi for at kunne rumme ovenstående. Det har krævet at kunne rumme egne "rødder" og ikke placere al skyld hos min eks, men samtidig også være i stand til at kigge indad og indse eget ansvar i stedet for at være et offer.
   

 • At være uden fast bopæl, arbejdsledig og samtidig have ansvar for min teenagedatter (den ældste var flyttet sammen med sin kæreste på daværende tidspunkt). Jeg var så heldig at leje et værelse på 10 m2, hvor vi i cirka en måned samtidig med at al indbo var opmagasineret hos ejerne. Derefter lykkedes det mig at få en privat lejebolig.
   

 • Efter et år havde jeg fast arbejde og købt hus.
   

 • Min seneste udfordring har været at have en chef med mange flueben af narcissistisk karakter og alt, der følger i kølvandet både fysisk og psykisk. Mennesker med en solid score på narcissistiske træk er gode til at få mennesker omkring dem til at miste troen på dem selv og deres værd og dermed få personen til at sidde tilbage med skyldfølelse. Alt dette er også bearbejdet i professionelt forløb.

Jeg har også valgt at lave et personligt CV og lægge på hjemmesiden.Det tager dig igennem et udsnit af mine levede erfaringer om alt fra skilsmisse fra et voldeligt ægteskab, stress og livet som alenemor, og du kan læse mere ved at klikke på nedenstående knap:

bottom of page