top of page

Priser og booking

- Jeg tilbyder både samtaler i terapilokale, hjemme hos dig eller walk & talk i naturen

En session individuel samtaleterapi: 750,- 
(varighed cirka 60 minutter):

Du binder dig ikke til et forløb eller et bestemt antal gange, men da det ikke er et quick-fix, vil jeg anbefale minimum 3-5 sessioner.

Tiderne aftales fra gang til gang, når vi ses, men den første kan du booke via telefon eller mail.

HUSK du kan få en gratis afklaringssamtale på cirka 15 minutter, hvis du har brug for at mærke, om vi er et match på det menneskelige plan (dette er vigtigt grundlag for succes) eller hvis du er i tvivl om jeg er den rette til lige netop dine udfordringer og har brug for at blive klogere på dette. Du kan booke en gratis samtale via mail eller telefon, og du finder informationerne nederst på siden.

Jeg kører også gerne ud til dig, hvis du er tryggere i eget hjem eller af anden grund har behov for en samtale derhjemme. Det koster et tillæg på 50,-, og dette skal oplyses ved booking.


Jeg modtager løbende supervision og går i egenterapi, da jeg er af den overbevisning, at det er et must for at være god til at arbejde med mennesker.

Terapeuter, coaches og mentorer er også bare mennesker, der har blinde vinkler - lige som alle andre. Det er vigtigt at tage både professionelt og personligt ansvar for at blive den bedst muligt udgave af sig selv.

Jeg har naturligvis tavshedspligt. 

Betaling foregår via MobilePay. Såfremt du ikke har MobilePay eller foretrækker at betale kontant, er dette også en løsning.

Aflysning sker senest 24 timer inden den aftalte tid på telefon 93 600 617 (SMS) eller mail detfriesamtalerum@hotmail.com, ellers faktureres 50% af beløbet.

IMG_3923.HEIC

det frie samtalerum

Sådan ser der ud i det frie samtalerum.

Der er en behagelig og varm atmosfære, og der tilbydes kaffe, te og vand ad libitum.

Jeg benytter mig af forskellige teorier og redskaber, som jeg har tilegnet mig gennem mit profesionelle og levede liv.

Jeg tager nogle gange tavlen i brug for at gøre abstrakt information mere visuelt og håndgribeligt.
Alt er tilpasset den individuelles behov.

bottom of page