top of page

det frie samtalerum er som et

følelsesmæssigt og mentalt brusebad

Her kan du læse om, hvad du kan forvente,

når du kommer hos mig.
Du kan også læse om, hvad jeg tilbyder og

hvad en kognitiv mentor er.

I terapilokale

Jeg har lokale i autentiske rammer centralt placeret i Næstved.
Her træder du ind i en uformel atmosfære, og der er kaffe og te ad libitum.

Hjemme hos dig

Hvis du er tryggere hjemme hos dig selv eller af anden grund har behov for, jeg kommer til dig, er det også en mulighed.
Jeg kører inden for Næstved kommune mod et tillæg på 50 kroner.

Walk & talk i naturen

Naturen kan have helende kræfter i sig selv. Nogle foretrækker at være udenfor under de svære samtaler - det er der også rig mulighed for hos mig.

hjerter

Mission

Min mission er at skabe et rum for dig, hvor du kan få lettet dit hjerte i trygge omgivelser, og som giver ro, balance og overblik set ud fra dine værdier, mål og drømme.

Her er der hverken fordomme eller kasser, du behøver at passe ind i - jeg møder dig, hvor du er og ser dig for den, du er.

VISION

Min vision for dig er, at du bliver motiveret og får gå-på-mod til at gå den vej eller retning, du selv mener rigtig for lige netop dig.

Du er eksperten i dit eget liv - jeg fungerer blot som det spejl, der leder dig frem til de svar,

der allerede er inde i dig.

lyserøde blomster

Hvad er en mentor?

Mentoring bygger på en langsigtet relation mellem mentor og mentee, hvor fokus er på mentee's personlige udvikling og tilegnelse af forskellige sociale og faglige færdigheder.

Formålet med mentorstøtten er gennem samtaler at hjælpe mentee til at afklare egne ressourcer og opnå nye indsigter, således at mentee bliver i stand til at tage ansvar for sit eget liv og indgå i og benytte sig af samfundets muligheder og allerede etablerede tilbud.

Mentor behøver ikke at have erfaring med lige netop det område, som mentee's mål ligger indenfor, men mentor ved noget om, hvordan man kommer fra et sted til et andet. Derfor skal en mentor være god til at skabe motivation, kunne lide at inspirere og være gode til at lytte.

Mentor skal også være god til at være tilbageholdende med at give råd, for en mentee opnår mere ved at finde idéer i sit eget hoved og tage initiativer som denne selv finder, frem for at få det fortalt via samtalen med mentor.

Mentoring: Bringer hovedpersonen tættere på fællesskabet.

Coaching: Bringer hovedpersonen tættere på sit mål.

Ovenstående forudsætter et godt match - at mentor og mentee passer godt til hinanden og har god kemi på det relationelle, menneskelige plan.

bottom of page